aZ mijaz?

Hát egy Kígyó!

Egyre több magyar tervező jelenik meg a piacon, ami számomra nagyon jó érzés! Jó látni, hogy  fiatalok ennyire lelkesen, szívvel, lélekkel alkotnak. Alkotnak, és tegyük hozzá, hogy nem is akármilyen alkotások születnek!

Az én érdeklődésemet a magyar tervezők termékei iránt a WAMP keltette fel, de a rajongásomat úgy igazán a Zmija ékszerek hozták meg.

Bevallom őszintén, hogy a gyöngyöket és gyöngy ékszereket úgy alap járaton nem szerettem. Mindig a nagymamám fehér tekla gyöngysora jutott róluk eszembe. Mindez a “nem szeretem” állapot egészen addig tartott, míg kezemre nem került egy Zmija karkötő.

Kriston Petra, a Zmija ékszerek megálmodója és megalkotója már régi ismerősöm. Sokat állt modellt fotózásokon őrült és kevésbé őrült ötleteink kivitelezéséhez. Rendkívül vidám ((én őt eddig rossz kedvűnek sosem láttam)), közvetlen és nem utolsó sorban lendületes lányként ismertem meg. Jó érzés volt, mikor megkeresett saját ékszereinek fotózása kapcsán. Számomra nem volt kérdés, hogy vállalom-e.

És hogy milyen volt a fotózás? Pont olyan, mint Petra maga: lendületes és vidám.  Ezt a lendületet és vidámságot Petra határozottsága sem tette katonássá, nem lettünk egy vidám barakk. Ő pontosan tudta, hogy mit és hogyan szeretne, ami számomra azt bizonyítja, hogy ékszereit ugyanilyen nagy gonddal és alapossággal készíti.

És milyenek a Zmija ékszerek? Pont olyanok, mint maga Petra: vidámak, fiatalosak és egyediek! Ismerjétek meg őket az elkészült fotókon keresztül! (Akiknek pedig kevesek az itt látottak, azoknak ajánlom a következő oldalakat is: http://instagram.com/zmijahungary ill: https://www.facebook.com/ZmijaHungary  vagy pedig élőben is megtekinthetőek a DIP-en )