Gabor Kiss Handmade – Kollekció fotózás

Munkám során rengeteg tervezővel találkozom. Főleg hazaiakkal.  Azt kell mondjam, nagyon sok kreatív, igényes tervezővel büszkélkedhet ez a pici ország. Érdemes őket figyelemmel kísérni!

Még decemberben – szinte az év lezárásaként – volt szerencsém részt venni Kiss Gábor táskáinak befotózásán. A táskák letisztultságuk mellett (amit én nagyon szeretek legyen szó bármiről is) nagyon ötletesek. A kivitelezése pedig egyszerűen csodaszép, igényes. 

Eddig még nem nagyon írtam arról, hogy hogy is születik meg egy ilyen fotózás. Jómagam már huzamosabb ideje együtt dolgozom Angelika Havettova stylisttal. Ennél a munkánál is ő volt a stylist. Egyúttal ő határozta meg azt is, hogy milyen irányba induljunk el az anyaggal. Ilyenkor Angi mindig készít egy moodot, ami a projektben résztvevőknek ad inspirációs alapot, hogy a saját részét milyenre szeretné formálni. Az ötleteket átbeszéljük, egyeztetjük és a végső kikristályosodás mellett elkezdődik a fotózás leszervezése. 

A táskák letisztultsága egyenesen adta, hogy az egész koncepció is letisztult legyen. Így sminkben is egy natúr sminkben gondolkodtam. Egy erősebb szájat már csak a sorozat vége felé csempésztem be. És akármilyen hihetetlen: feketét! Pici bordóval megbolondítva.  Kicsit izgultam, hogy Gábornak mennyire fogja felvonni a szemöldökét, de szerencsére egy nagyon nyitott személyiség.

A teljes végeredmény pedig nagyon tetszett neki.