Random shooting day 1.

Koczka neve bizonyára nem cseng ismeretlenül sokak számára.  Rengeteg helyen lehet látni munkáit. Legyen szó divatfotózásról, TV műsorról, de nagyon sok közéleti személy fodrásza is egyben. Mindemellett számos díj (így Fashion Awards és 2x-es Év fodrásza díj) nyertese. 
 Ő hozta létre a facebookon is megtalálható csoportot, melynek a neve, ahogy a bejegyzés címe is mutatja Random Shooting Day. Munkái során számos sminkessel, stylisttal, fotóssal dolgozott már együtt. Őket gyűjtötte egy csoportba. Mivel korábbról már nekem is volt vele munkám, így kerültem bele én is ebbe a csoportba.

A csoport lényege az, hogy Koczka meghatározott napokon kitesz egy modellről egy fotót és a szakmabeliek vállalkozhatnak rá, hogy kihoznak belőle valamit, így sokszor egészen különleges dolgok is születhetnek, hisz olyan szakmabeliek kerülhetnek össze, akik még soha nem dolgoztak együtt.

Csapatépítésen, szakmai összetartáson túl egy olyan pozitív töltete is van ezeknek a shooting day-eknek, hogy miután sokszor nem ismerik egymást a csapatban részt vevők, így nincsenek elvárások sem. (Értem ezalatt, hogy ha egy adott fotóshoz megyek, akkor tudom, hogy ő mire szereti helyezni sminkben a hangsúlyt stb. Kicsit az adott fotós szája íze szerint sminkelek.) Itt viszont mindenki egy szeletet ad önmagából és ezáltal új, más megvilágításba kerülhetnek dolgok. 

Ezek voltak az egyik shooting day képeink: