Random shooting day 2.

Egy korábbi bejegyzésben már írtam a random fotózásokról.  Annak előnyeiről és fő menetéről.
Azt talán még nem árultam el, hogy amikor egy- egy szakmabeli jelentkezik egy ilyen fotózásra, akkor a fodrász személye (Koczka) ill. a modell, aki mindenki által tudott. Utána kell jelentkeznie egy stylistnak, aki Koczkával egyeztetve elkészíti a moodot, amire jelentkezhet egy fotós ill. sminkes. Ez utóbbi kettőnek már könnyebb dolga van, hisz több inspiráció alapján kell döntenie, hogy tetszik-e a projekt és szeretne-e benne részt venni.

Számomra mindig izgalmas volt, amikor jelentkeztem egy adott projektre és vártam, hogy melyik fotós fog rá bejelentkezni. Nagyon nagy öröm volt számomra, amikor a 2. ilyen random anyagra Udvardi Attila fotós vállalkozott. Vele ugyanis már nagyon régóta szerettem volna együtt dolgozni. 
A korábbi anyaghoz nem tudtam csatolni moodot, de ennek az anyagnak a hangulatlapját megőriztem. (A mood és a fotózás stylingja Angelika Havettova keze munkáját dicsérik). 

Sokan nem foglalkoznak a mood elkészítésével, pedig nagyon sokat számít. Volt olyan fotós, aki csak azért vállalt el egy munkát, mert a mood nagyon inspiráló volt számára. Szóval moodkészítésre fel! 

A sorozat képeit pedig itt láthatjátok: