Smink szalagavatóra

Minden lány a legtöbbet akarja kihozni magából a szalagavatóján. Ha bizonytalan vagy, hogy milyen szalagavató smink állna jól, keress bizalommal! Segítek!

Van, aki tovább tanul, van, aki szerencsét próbál. Egy közös azonban mindenkiben van: minden diák lázas izgalommal készül szalagavatójára.  Arra a szalagavatóra, ahol felkerülnek a “végzős diák” szalagok, mely egyfajta megnyilatkozás a világ felé: “Helló Élet! Felkészültem! Jövök!”

A szalagavató azonban nem csupán a szalag feltűzéséről szól, hanem arról is, hogy fiúk- lányok közösen – még csak ugyan szűkebb körben – de már megmutatják magukat, hogy kik és mik ők valójában. A választott ruha, a bemutatott előadás mind, mind sokat elárul egy osztályról. Vannak akik a konzervatív stílus mellett döntenek, vannak akik divatlapokat böngészve készülnek a nagy napra és még sorolhatnánk.

A nap fénypontjai azonban mégiscsak a lányok, akik nagy gonddal választják keringő ruhájukat, mindenki saját ízlésének megfelelően. Hisz az est eme fénypontjánál már szabad a vásár, már ami a ruhát, a megjelenést illeti. Van, aki habos-babos ruhát választ, van, aki letisztultat. Van, aki komoly kontyot készíttet, van, aki csak otthon, a megszokott módon készíti el frizuráját. Ugyan így van ez a szalagavatón viselt sminkkel is. Van, aki saját maga sminkel és van, aki szalagavató sminkest kér fel erre az alkalomra. Van, aki elmegy sminktanácsadásra, hogy megtanuljon egy alkalmi sminket a nagy napra vagy csak, hogy egyszerűen ihletet kapjon. Bárhogy is döntötök, biztos az lesz a legjobb döntés számotokra, amit meghoztok! Akkor lesztek igazán Önmagatok, ha minden apró részletet magatok komponáltok meg! A segítség mindig jól jön egy amúgy is stresszes és mozgalmas napon. 

Make-up artistként öröm ebben a nagy “komponálásban” segíteni, hogy egy olyan sminkkel indulj útnak, melyben igazán Önmagad lehetsz és végre megmutathasd – ha még csak szűkebb körben is – hogy ki is vagy Te igazán!

Szalagavató smink jelentkezés